KONTAKT

  • KARATE KLUB ČRNOMELJ

Delavnica navdiha 2022/23

Karate klub Novo mesto je letos sodeloval pri projektu Regionalnega stičišča nevladnih organizacij jugovzhodne Slovenije in se uspešno uvrstil v njihov Katalog vsebin za osnovne šole – Delavnice navdiha za šolsko leto 2022/2023. Ta katalog je zadnje dni v minulem šolskem letu prejelo več kot 60 osnovnih šol in njihovih podružnic z območja regije.

Prvič so takšen katalog izdali lani in je, sodeč po odzivih tako vključenih društev kot šol, bil dobro sprejet. Seznam vsebin, s katerimi lahko šole prihodnje šolsko leto nadgradijo in popestrijo pouk, je impresiven. Katalog nudi jedrnato in kvalitetno informacijo regionalnih društev, ki gotovo lahko popestrijo obstoječe šolske programe, določene predstavljene delavnice pa bi po njihovem mnenju celo morale spadati v osnovi šolski program kot obvezni predmeti, med katerimi je tudi naša predstavljena delavnica. 

Glede na to, da v klubu že dve leti aktivno sodelujemo z vrtci v Mestni občini Novo mesto ne dvomimo, da se bodo tudi pristojni v osnovnih šolah odločili za našo delavnico ter tako svoje otroke obogatili še za eno nepozabno izkušnjo. 

Vsem učencem, učenkam ter učiteljem in ravnateljem želimo brezskrbne počitnice ter navdihujoče prihodnje šolsko leto!

About Author