KONTAKT

  • KARATE KLUB ČRNOMELJ

SPREJEM PRI ŽUPANU MESTNE OBČINE NOVO MESTO

Župan Gregor Macedoni je 2. marca 2023 na rotovžu sprejel naše člane Karate kluba Novo mesto, ki so v preteklem letu nanizali sedem visokih udeležb in v Novo mesto pripeljali bero medalj vseh barv.

Na spletni strani MO Novo mesto so zapisali:

»Na mladinskem državnem prvenstvu so si zagotovili naziv državnih podprvakov in si priborili dve bronasti medalji. Svoje znanje so v skoraj enaki zasedbi kot na državnem prvenstvu  pokazali tudi na svetovnem prvenstvu in svetovnem pokalu v Italiji, kjer so posegli po najvišjih stopničkah in domov odnesli štiri medalje – v kategoriji kate posamezno so si prislužili celo zlato medaljo, nadvse uspešni pa so bili tudi v športnih borbah. Poleg prvega mesta so tako bogatejši tudi za srebrno in bronasto obarvana odličja.

V Karate klubu Novo mesto s predsednikom in trenerjem Franjom Hornom snujejo velike načrte tudi za vnaprej, člane kluba, kjer jih po skoraj 20 letih deluje že 62, pa je župan Gregor Macedoni podprl tudi z mislijo o njihovi moči, ko s svojimi dosežki širijo dobro besedo o našem športnem Novem mestu.« 

V klubu se trudimo po svojih najboljših močeh lokalnemu okolju vrniti vso pomoč, ki je namenjena delovanju našega kluba. Tako sodelujemo z vrtci v novomeški občini, v sklopu Regijskega NVO centra – stičišča nevladnih organizacij JV Slovenije sodelujemo z osnovnimi šolami s športnimi dnevi v sklopu šolskega načrta, z drugimi aktivnostmi in projekti pa skušamo v Novo mesto pripeljati veliko število športnikov iz vse Slovenije in tujine. 

Ob tej priložnosti se Mestni občini Novo mesto ter županu, g. Gregorju Macedoni, najlepše zahvaljujemo za vso njihovo moralno in finančno podporo pri delovanju kluba. 

About Author